مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه اضافه

سلام هزار متر زمین کشاورزی داریم جهاد پارسال از ما شکایت کرد بابت 50 متر بنا پیش ساخته و استخر و دیوار کشی و محوطه سازی غیر مجاز برای استخر تونستیم مجوز پمپاژ فشار بگیریم و برای دیوار و بنا هم برائت صادر کرد دادگاه. الان جای همون سازه پیش ساخته که داشتم یک ویلا ساختم که دو طبقه هست ولی به همون متراژ 50 متر الان اقدام کردم برای گرفتن سند تک برگ
حالا سوالم این هست که الان ما یک طبقه رو سازه اضافه کردیم جهاد می‌تونه دوباره گیر بدهد یا نه؟
الان برای گرفتن سند اداره ثبت از جهاد دوباره استعلام میگیرد احتمال داره جهاد کارشناس بفرستد و دوباره تخریب کنند یا نه؟ اگر سه سال بگذرد چی؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای وحدت رویه جدید هرگونه ایجاد بنا در بنای سابق تخلف و محکوم به قلع و قمع و جریمه قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که بدون مجوز بنای ساخته شود احتمال تخریب آن وجود دارد