مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت تدلیس در نکاح

من یک سال کنیم پیش به پیشنهاد مادرزنم بادخترش که بیوه بود و بیمار روانی عقد کردم که مادرش معلولیت اعصاب و روان زنم برای من پنهان و زنم فریب میداد کاری کندکه من مطلع نشوم تااینکه چندروزپیش کارت معلولیتش راازبهزیستی گرفتم وبه خاطرپنهان کردن این عیب مهم و تدلیس در نکاح از او جدا شوم ایامهریه به اوتعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اثبات تدلیس در نکاح، هیچ حق مالی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورت تحقق تدلیس در نکاح یا فریب در ازدواج ، شخص فریب خورده حق فسخ نکاح را خواهد داشت . و مهر تعلق نمیگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فریب در نکاح ثابت شود خیر تعلق نمی گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید بتوانید این موضوع را به اثبات برسانید تا مهریه پرداخت نکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تدریس در نکاح به اثبات برسد جنبه کیفری دارد و قابل پیگیری است مهریه تعلق نمی‌گیرد زیرا حق فسخ نکاح دارید