مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار

با سلام،من یک سال هست که در شرکتی کار میکنم،اول به من گفتن باید سه ماه آموزشی بیای بعدش حقوق و بیمه میدهیم. توی این سه ماه به عنوان آموزشی ماهیانه مبلغ 3 میلیون به حساب من کارت به کارت میکردند،بعد از سه ماه 6 میلیون به من حقوق دادند و آبان ماه با کلی زور و منت بیمه ی من رو رد کردن به دلیل نیاز مالی اون جا کار کردم و چیزی رو طبق قرارداد به زور نخونده از من امضا و اثر انگشت گرفتن،روز 29 بهمن به صورت شفاهی اعلام کردم که میخواهم استعفا بدهم و تا آخر اسفند هم هستم،ولی تهدیدم کردن که اسفند ماه کسی رو نمی تونیم جات بیاریم و باید حالا حالا ها بمونی،الان چیکار میتونم بکنم که راحت از اون شرکت بروم و اون ها هم چک ضمانتم رو نذارن اجرا به دلیل استعفا؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتماً از طریق اداره کار نسبت به احقاق حقوق خود اقدام‌ نمائید.