مشاوره حقوقی رایگان - طلب از کارفرما

سلام من از برج 2 امسال تو یه کارگاه جنوب کشور تو یه شرکت واسه یه پیمانکار که از آشناهامون هست کار کردم چون آشنا بوده و این حرفا قراردادی با هم ننوشتیم و به صورت شفاهی با هم حرف زدیم من 7 ماه با این آقا کار کردم و ایشون تقریبا پول 3 ماه به من دادن . میزان حقوق پرداختی به نفراتش هم متغیر بود از 15 تا 25 تومن که بطور شفاهی ب من قول 25 تومن دادن کار تقریبا سه ماهه که تموم کرده و بقیه حقمو نداده . من میخام الان از این آقا شکایت کنم ولی با توجه به اینکه قرارداد ندارم میتونم درخواست حق و حقوق با حقوق ماهیانه 25 تومن کنم ضمن ایکنه میدونم اگه شکایت کنم میزنه زیر همه چی. تنها مدارکی هم که دارم لیست ورود و خروج نفرات از شرکت بوده که اسمم تو اون لیسته و لیست حضور غیاب خود پیمانکار ک تو یه دفتر بصورت دستی وارد میکرده
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله اینکه شما قرارداد ندارید دلیل نمی‌شود که نتوانید شکایت کنید
اما می‌توانید با استناد به شهادت شهود اثبات کنید که در آنجا فعالیت داشتید و حقوق شما چه مقدار بوده
ضمناً بابت بیمه و سنواتم اگر دریافت نکرده‌اید می‌توانید شکایت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه حقوق و مزایا ی خود را خواهید داشت ورابطه کارگری و کارفرمایی احراز خواهد شد ولیکن اثبات مبلغ توافق شده تقریبا امکان پذیر نیست.