مشاوره حقوقی رایگان - بهره

با سلام و وقت بخیر
زمینهای کشاورزی دیم پدری به مساحت بیست هکتار در دست دو برادر بوده و از آن استفاده کرده اند البته با اطلاع خواهران آیا می شود به صورت تقریبی برآورد شود که اجرت المثل این زمینهای کشاورزی از سال 1350 تا سال 1391 که تقسیم صورت گرفته بین چهار خواهر چند میلیون تومان می شود؟ لطف کنید اگر مقدوره به صورت تقریبی رقمی را جواب دهید تا حول و حوش آن را بدانم؟!

با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌شود به کارشناس رسمی دادگستری مراجعه نمایید قیمت گذاری خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مبلغ فوق توسط کارشناس ارزیابی و اعلام خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ملک کارشناسی گردد
برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف شرایط خاصی لازم است
باید تصرف زمین بدون موافقت سایر شرکا باشد و