مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی سه نفره تصادف

سلام و خسته نباشید
بنده مدتی قبل تصادف داشتم و پلیس طرف مقابل را مقصر اعلام کرد و کروکی هم موجود هست ایشون اعتراض داشتن .به کارشناس تامین دلیل مراجعه کردم و خسارت را براورد کردن و و قبول نکردن و بنده مجبور به شکایت شدم الان قاضی گفتن که به کارشناس سه نفره باید مراجعه کنیم .حالا ابلاغیه برای پرداخت هزینه کارشناس سه نفره برای من اومده .میخواستم ببینم ایا این درسته ؟چون من که به نظر پلیس اعتراضی نداشتم و ایشون مقصر شناخته شدن توسط پلیس و ایشون به نظر و کروکی پلیس اعتراض داشتن چرا بنده باید هزینه رو پرداخت کنم؟ایا ممکنه در صدور ابلاغیه اشتباهی صورت گرفته باشه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما نباید پرداخت کنید به قاضی و مدیر دفتر بگو
بلی اشتباه شده

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به شعبه مراجعه کنید.
پرداخت هزینه های کارشناسی بر عهده کسی است که اعتراض کرده.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرداخت هزینه کارشناسی به عهده معترض است به شعبه مراجعه نمایید قطعا اشتباهی رخ داده است.