مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری برای خدمت در منطقه عملیاتی

با سلام خسته نباشید خدمت شما میخواستم لطف کنید راهنماییم که در کشور جمهوری اسلامی ایران قانون اساسی اش چگونه است و یا چند مدل است من درتاریخ 1366/8/18 رفتم خدمت مقدس سربازی در ژاندارمری با این که برادرم مفقود الاثر بود مرا در تاریخ 1367/8/25 اعزام کردند به منطقه عملیاتی آذربایجان غربی ارومیه و از آنجا به میاندوآب و مهاباد پیران شهر نقده الی آخر تا تاریخ 1368/8/24 تا پایان ادامه خدمتم تا چند سال پیش اعلام کردند به آنان که در منطقه عملیاتی بودن کارت ایثارگری میدهند و ما رفتیم که به من گفتن به تو تعلق نمیگیرد به آنان که تا این تاریخ 1368/5/29 در منطقه بودن تعلق میگیرد ولی کسانی هستند که از سال 1369 به بعد رفتند خدمت سربازی در ان منطقه و کارت ایثارگری گرفته اند ولی آن ها سرباز نیروی زمینی یا سپاه بودن میخواستم بدونم با سربازان ژاندارمری یا با من و امثال من چه تفاوتی دارند که قانون به این ارگانها اجازه داده که بدهند ولی به ژاندارمری و نیروی انتظامی اجازه نداده است. باتشکر فراوان خدا قوت

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید در دیوان عدالت اداری علیه سازمان مربوطه طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید