مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وقت رسیدگی

باسلام در روند کاری پرونده ام نوشته شده در تاریخ 402/11/29وقت رسیدگی به لحاظ مواجهه حضوری بین اشخاص ذی سمت ومرتبطین پرونده تجدیدوبه وقت نظارت به تاریخ 403/10/2تغییر کرد یعنی چه؟

واینکه نوشته پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ403/2/10میباشد یعنی چه
پرونده نزد دادیاری است آیا به اجرای احکام فرستاده است یا خود ایشان رای صادر می‌کند ممنون از همه اساتید وبزرگواران

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم وقت نظارت تاریخی می‌باشد که قاضی پرونده محتویات پرونده را مورد رسیدگی و مطالعه خود قرار می‌دهد

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام یعنی اینکه زمانی مشخص شده است که پرونده شما برسی گردد، خیر دادیاری قرار صادر میکند و پس از محکومیت قطعی پرونده به اجرای احکام ارسال میگردد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
وقت جدید برای مواجهه حضوری تعیین شده و رسیدگی در دادسرا صورت خواهد پذیرفت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وقت نظارت با وقت رسیدگی دو موضوع علیحده می‌باشد.
بر همین اساس وقت نظارت وقتی است که مقام رسیدگی‌کننده در جلسه اداری نسبت به بررسی پرونده اقدام می‌نماید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

یک روند اداری است ابلاغات بصورت پیامک اعمال میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقت نظارت از امورات مربوط به شعبه است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

جهت مواجهه حضوری جلسه ای دیگر برگزار می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقت نظارت از امور مربوط به شعبه است یعنی مرجع محترم در آن تاریخ پرونده را مورد رسیدگی و مطالعه خودش قرار می‌ده حتماً مراجعه نمایید �دیاری رای صادر نمی‌نماید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقت نظارت از امور مربوط به شعبه است یعنی مرجع محترم در آن تاریخ پرونده را مورد رسیدگی و مطالعه خودش قرار می‌ده حتماً مراجعه نمایید دادیاری رای صادر نمی‌نماید پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به امور اداری شعبه است