مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا توسط موجر

سلام بنده ی منزل اجاره کردیم حدود 3ماهه وقتی همون شب اول اثاثیه اوردیم صابخونه از همون شب اول گفت خالی کن و قولنامه من بنگاه نگه داشت وگفت باید چک تخلیه بیاوری وبنده 2ماه هرروز گفتم میخوام برم پولم رو نمیدادید وحدود 20روز پیش حل اختلاف زنگ زد گفت بیا دادگاه برای تخلیه شما پشت قولنامه امضا اثر انگشت زدی ک 15/11خالی کنی گفتم من اصن چنین چیزی ندیدم تو عمرم رفتیم کارشناس گفت مال تو گفتم من اصلا ندیدم چون تو حل اختلاف آشنا داشت حالا چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود میتوانید انکار نمایید و یا ادعای جعل نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه شما امضایی پشت اجاره نامه نزده اید میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید تا مشخص شود که امضا متعلق به شما نیست.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ادعای انکار نسبت به امضا نمایید تا کارشناسی شود و اگر نسبت به نظر کارشناس هم اعتراض داشتید تقاضای ارجاع به هیات سه نفره کارشناسی را داشته باشید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تقاضای توقف عملیات اجرایی به استناد جعلیت امضا را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم امضای درج شده را انکار و تقاضای صدور نظریه کارشناسی در این خصوص را بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام شما می‌توانید در این خصوص انکار کنید تا موضوع به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع داده شود

این را نیز مد نظر داشته باشید اگر کارشناسی بر ضرر شما بود نیز می‌توانید به آن اعتراض کنید