مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک از طرف فروشنده

ما دونفر هستیم ملکی فروختیم و ارزش ملکمون صد میلیونی از ارزش واقعی کم بوده میتونیم فسخ کنیم بعد دوروز هم گفتیم ما می‌خواهیم ملک رو برگردونیم اما خریدار زیر بار نمیرود؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط فسخ باشد باید مبایعه نامه خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام بر اسای مبایعه نامه و شروط مشخص شده میتونید اقدام کنید قراردادتون باید مطالعه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
صد میلیون مبلغ قابل توجهی نیست.
اگر از یک چهارم مبلغ ثمن معامله بیشتر باشد ممکن است به شرطی که کلیه خیارات اسقاط نشده باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به محض امضا طرفین مالک مبیع و ثمن می‌گردند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما در معامله مغبون شده باشید امکان فسخ قرارداد بیع از بابت خیار غبن وجود خواهد داشت
و شما باید دادخواست فسخ اقامه نمایید
و باید ملک کارشناسی گردد
و