مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سایت شرط بندی به دلیل باختن پول

من یک جوان 39سال هستم کشاورز نزدیک دو میلیارد پول کل زندگیم پول ماشین و تراکتور و زمین پس انداز چند ساله ام تو سایت شرط بندی باختم فک نمی‌کردم به اینجا برسم خواستم جبران کنم غرق شدم تورو خدا راهی هست به نتیجه ای برسم راهنمای کنید. میشود شکایت کرد؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله ولی از لحاظ کیفری عمل شما هم جرم بوده و مستوجب ضبط مال و جزای نقدی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ شکایت در این ارتباط نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

عضویت در سایت های شرط بندی جرم است و به زودی برای شما ابلاغ قضایی خواهد آمد و حساب های شما مسدود می‌شود چرا که مبلغ زیادی است عضویت و نکته بعدی اینکه اکثر سایت های مربوطه شرط بندی هرچند به زبان فارسی هستند ولی در ایران نیستند و گردانندگان آنها در خارج از کشور میباشند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم در سایت‌های شرط‌بندی جرم می‌باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قمار جرم است ورد مال هم بخاطر شکایت صورت نمی گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایید هر زمانی که شخص دستگیر شد پول شما برمی‌گردد