مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سایت شرط‌بندی به دلیل باختن پول

سلام، خسته نباشید. من از سال 99 تا الان در سایت های شرط بندی مبلغی بالای 120 میلیون تومان باختم و تمام زندگی من رفته است. آیا میتوانم شکایت کنم و پول رو پس بگیرم؟ اگر شکایت بکنم برای خودم جرم یا دردسر درست نمی‌شود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید از گردانندگان سایت شرط بندی و کسانی که پول را به حساب آنها واریز کرده اید شکایت کنید .
موفق باشید