مشاوره حقوقی رایگان - عدم احتساب سوابق شرکتی توسط تامین اجتماعی

سلام بنده در دستگاه دولتی مشغول خدمت هستم از سال 1374 لغایت 1390 به صورت شرکتی واز سال 1391 تا 1402 نیروی قرارداد معین و دو سال هم سربازی جمع کل 30 سال سوابق تامین اجتماعی دارم الان تامین اجتماعی می‌گوید شما 11 سال سوابق بیشتر حکم کارگزینی ندارید سوابق شرکتی را حساب نمی کنند چی کار کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

متاسفانه تجمیع نمی‌کنند .دیوان طرح دعوی نمایید شاید نتیجه بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیوان طرح دعوی نمایید شاید نتیجه بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با کارگزاری بیمه تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید