مشاوره حقوقی رایگان - زندانی مواد مخدر

باسلام وقت بخیر
سال گذشته با 19گرم شیشه گرفته بودن حکمش که اومد پنج سال و هشت ماه بود باشلاق به حکم اعتراض نکردیم به رای هم تسلیم شد و خودش با پای خودش رفت زندان سه هفته پیش خودشم بیماری قلبی داره که سال گذشته آنژیو کرده الآنم بیماریش در زندان شدیدتر شده قبل زندان هم رفتن به دکتر مراجعه کرده بودیم گفته بود که باید دوباره آنژیو کنیم با مدارک پزشکی درخواست مرخصی کردیم جهت مراجعه به دکتر مرخصی ندادن که هیچ از شهرستان هم انتقال دادند به زندان تبریز
طبق ماده 502ا.د.ک میتونیم به خاطر بیماریش تبدیل مجازات بگیریم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرونده به صورت کامل بررسی شود درخواست خود را بدهید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام

تفاضای تبدیل مجازات رو ازطریق قاضی اجرااحکام به دادگاه صادرکننده رای قطعی ارسال کنید و باید دارای محتوای زیر باشه
مبنی بر اعمال ماده 502 از قانون آئین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 نسبت به تبدیل مجازات مقرر در دادنامه به اتهام موادمخدر به تحمل 5سال و 8ماه حبس محکوم گردیده است مطابق نظریه پزشکی قانونی محکوم علیه موصوف مبتلا به بیماری قلبی می باشد که تحت درمان بوده که نیاز به عمل جراحی دارد و همچنین دارای اختلال عملکرد قلبی می باشد و من حیث المجموع موارد فوق الذکر می تواند وضعیت مشقت باری جهت نامبرده و اطرافیان وی ایجاد نماید و نتیجتا از جمله بیماریهای صعب العلاج بوده و قادر به تحمل کیفر حبس نمی باشد و امیدی به بهبودی آن نمی رود مستندا به ماده 502 از قانون آئین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 تقاضای تبدیل و تخفیف مجازات مورد استدعاست