مشاوره حقوقی رایگان -  موارد الزامی تبدیل حبس به مجازات جایگزین

جرایم عمدی که حداکثر مجازات قانونی آن‌ها بین 91 روز تا شش ماه حبس است در صورتی که مرتکب سابقه‌ی محکومیت کیفری نداشته باشد

سوال : منظور از حداکثر در این مورد چیست ؟
ایا منظور ، حکم صادره ی قطعی ( دادگاه تجدید نظر کیفری ) به 6 ماه می تواند باشد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر منظور مجازات مقرر در قانون است و نه مجازات ذکر شده در دادنامه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر منظور مجازات قانونی است
مساله های درسی خودتان را سعی کنید شخصا حل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی برای این جرم را ملاک قرار دهید و آنچه که در دادنامه آمده ملاک نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منظور مجازات مقرر در قانون اساغ