مشاوره حقوقی رایگان - تقلب

سلام من مکانیک خودرو هستم و مدتی قبل یک خودرو برای تعمیر اساسی موتور به مغازه مراجعه کرد که بعد از برآورد حدودی قیمت تعمیرات به علت بالا بودن هزینه اصرار داشت به کم کردن هزینه و تعمیر جزئی به صورتی که خودرو موقت کار کنه و علت درخواست صاحب ماشین هم ثبت نام یک خودروی دیگر و فروش این خودرو بوده که من عواقب انجام تعمیر جزئی خودرو را به ایشان گوش زد کردم و پذیرفت و بعد از انجام تعمیرات ماشین را در حضور خود شخص روشن و تست کردم و تحویل دادم الان اون شخص رفته از من به علت تقلب و خرابی ماشینش شکایت کرده و جای دیگه داده موتور رو تعمیر اساسی کردن براش و فاکتور اون رو رو پرونده گذاشته و 15 الی 20 میلیون تومان درخواست خسارت کرده و من برای تمام گفته هام چند شاهد و حتی صدای ضبط شده ی خود شخص که واضح درخواست تعمیر جزئی به علت نداشتن پول رو داشته دارم با این وجود تعزیرات منو 135 میلیون محکوم به جریمه کرده آخه رو چه حساب و مدرکی بدون اینکه از من شاهد ها رو بخوان یا مدرکم منو محکوم کردن و این کارشون قانونی هست؟و اینکه راهنمایی کنید چکار کنم الان من

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ابتدا باید ببینیم رای شما حضوری صادر شده یا غیابی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که مهلت اعتراض باقیست اعتراض نمایید