مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جریمه تعزیرات

با سلام و احترام خدمت وکلای زحمت کش.
بردار اینجانب از تعزیرات شکایتی داشت که به دلیل گرانفروشی جریمه کرده بودند و از شاکی ها رضایت گرفته است ولی تعزیرات 40 میلیون جریمه میخواهد. میخواستم بدونم شاکی که رضایت داده چطور میشود. برای این جریمه در این اوضاع کرونا اعتراض کرد که بخشیده بشود. با تشکر و قدردانی.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

جرایم تعزیرات یک نوع مجازات است بنابراین ارتباطی به رضایت شاکی ندارد. از رای تجدیدنظر خواهی نمایید شاید در تجدیدنظر حکم سبکتری صادر شد