مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام.به طور اتفاقی چت خانومم رو باشخص دیگر یافتم وخانومم فقط گفت در حد چندتا پیامک بود که گذشت کردم اما ذهنم بعداون همیشه درگیر هست و مشکوک به او هستم. آیا میشود بدون این که خانومم متوجه شود اقدام قانونی کنم تا برای من اثبات شود؟من دریک شهردیگر مشغول کارهستم آیا ازهمان شهر که مشغول کار هستم میشود اقدام قانونی کرد بدون این که خانومم متوجه بشود تا وقتی که پیامک وچت هاش برای من اثبات بشود.

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام - در صورت طرح شکایت کیفری علیه همسرتان،به ایشان نیز ابلاغ میگردد.

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

با سلام
تحصیل دلیل نیازمند طرح شکایت است. که در صورت طرح متوجه می شوند.