مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خسارت تصادف

با سلام من تصادف کردم قبل مراجعه به بیمه برای تشکیل پرونده رفتم و ماشین رو دادم کارشناس تامین دلیل مبلغ خسارت و افت رو تعیین کرد الان سوالم این هست که بیمه اون مبلغ رو میدهد یا نه خودش ارزیابی میکند برای من 14 میلیون نوشته کارشناس اما بیمه فعلا گفته پرداخت خسارت احتمالی بیا برای شعبه حل اختلاف برای دریافت 2 میلیون من میتونم ماشین رو نشون ندهم و بگویم تعمیر کردم یا باید حتما نشون بدهم از ماشین عکس گرفته بودم و دادم روی پرونده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تامین دلیل کردید همان کفایت میکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کارشناس رسمی قوه قضائیه خسارات وارده را برآورد می‌نماید و بیمه تا سقف تعهداتش مکلف به پرداخت است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کارشناس بیمه خود مبلغ را تعیین خواهد کرد و اکر کمتر از خسارت شما بود برای الباقی با همان تامین دلیل طرح دعوی نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

آیا در تامین دلیل شرکت بیمه را هم مخاطب قرار دادید برای مشاوره تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
کارشناس برآورد می نماید و بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است