مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تنظیم سند ملک

سلام وقت بخیر بنده دو سال پیش یک واحد آپارتمان به شخصی فروختم و در قولنانه به ازای تاخیر هر روز 1 میلیون تومان جریمه نوشته شد و هنوز هم نتونستم سند رو تحویل بدهم اما آپارتمان را تحویل داده و آن شخص واحد رو اجاره داده است. آیا میتونه از من خسارت بگیرد؟ و اینکه 1 میلیون تومان به ازای هرروز از نظر شرع دادگاه قبوله ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق آنچه که در قرارداد وجه التزام تعیین شده باشد می‌تواند دریافت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مورد قبول است زمانی که دو نفر تعهد می‌کنند می‌بایست با آن متعهد باشند