مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط دیه ضرب و جرخ

با سلام و خسته نباشید.یکی از من شاکی شده اتهامم این هست که دعوای دست جعمی و نفر اول هم من هستم نامه پزشک قانونی گفته که کبودی زیر چشم و خراشیدگی ساعد آیا میشه قسطی اش کرد اولین بار هم هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است
می توانید بعد از صدور حکم قطعی دا‌دخواست اعسار بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بعد از صدور حکم معمولا فرصت یکساله جهت پرداخت داده میشود میتوانید دادخواست اعسار مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ دیه را می‌توانید به شکل اقساطی با حکم دادگاه پرداخت نمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد....