مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل مشروبات الکلی

سلام خسته نباشید مجازات حمل 1 لیتر مشروب دست ساز چیست؟
برای اولین بار ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

حبس و جزای نقدی رو تعزیری میده قاضی؟

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جریمه نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده‌.البته برای بار اول مقام قضایی تمام مجازات ها را در نظر نمیگیرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات این فعل مجرمانه حبس و جزای نقدی می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حبس و جزای نقدی با نظر قاضی بر اساس شرایط و سابقه در نظر گرفته میشود

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
وفق قانون حبس یا شلاق و جزای نقدی دارد، اما تگر فاقد سابقه کیفری باشید و توبه کنید و درخواست بخشش و رأفت اسلامی کنید احتمالا مشمول تعویق صدور حکم یا تعلیق اجرای مجازات خواهید شد.

موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امکان تعلیق متصور است
اما مجازات
حبس
شلاق
جریمه نقدی