مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

با سلام و خسته نباشید بنده کارمند رسمی آزمایشی نهاد عمومی غیردولتی هستم بعد از 13 سال سابقه کار به صورت کتبی تقاضای استغفا دادم واز دوماه قبل مرخصی گرفته و سرکار نرفتم الان بعد از حدود 4 ماه با نامه کتبی اعلام شده که امکان موافقت با استعفای شما وجود ندارد و درصورت عدم حضور در سرکار ایشان به هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری معرفی شوند!!!
به نظر شما جیکار کنم سرکار نرم مشکلی پیش نمیاد؟ و اینکه می توانند کلا با استغفای من موافقت نکنند ؟ مگه میشه به زور بگن باید بیای سرکار؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید