مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی دست خط

با سلام اگر دست خطی شبیه دست خط فردی باشد ولی اثر انگشت و امضا هم خوانی نداشته باشد چیکار میشه کرد

یدونه دست خط هست که دوستم نوشته و امضا کرده و اثر انگشت زده
چون دوستم را پیدا نمی‌کنند به من شکایت کردن خط دوستم خیلی شبيه من هست اما امضا نه چی کار میتونم بکنم الان کارشناس میگه تو نوشتی میگذارند به گردنم چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تشخیص خط و اثر انگشت و امضا توسط کارشناس رسمی انجام می‌شود و در نهایت امکان اعتراض به نظریه کارشناسی وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
توسط کارشناس قابل تشخیص است اصولا

وصول نظریه کارشناسی نیز قابل اعتراض است