مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب ضامن وام

سلام وقت بخیر من یک خانم 33ساله هستم سال 95ضامن باجواز کسب ضامن شدم وام گیرنده اقساط پرداخت نکرده همون سال مبلغ 40تومن برداشت از حسابم کردن الان مبلغ با سود شده 140میلیون دونفر حقوق بگیر ضامن بودن که یکی فوت کرده سهام عدالتم مسدود شده که من سال 96مغازه ام آتش گرفت اعلام ورشکستگی کردم جمع کردم الان حکم جلب صادر شده وام گیرنده فراری من هم درآمدی ندارم حالا چی کار میتونم بکنم راهی هست؟
چک و سفته هم ندادم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما یا می‌توانید مبلغ را پرداخت کنید و با ارسال دادخواست اعسار درخواست تقسیط دهید و سپس از وام گیرنده آن را مطالبه کنید یا اینکه اگر وام گیرنده مالی دارد ان را معرفی کنید تا توقیف شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مبلغ را به صورت نقدی یا به صورت اقساط بپردازید و � طرف مقابل می‌توانید شکایت کرده و دادخواست مطالبه وجه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرداخت مبلغ دین مضمون عنه و طرح دعوی علیه ایشان مبنی بر مبالغ پرداخت شده