مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دختر از پدر

سلام دختری 31 ساله از تهران پدرم از 7سالگی تا 19سالگی ام خانواده ام گذاشت و مهاجرت کرد هر ماه مقداری پول می فرستاد ولی زمانی که بعد از 10 سال برگشت یعنی 19 سالگی من حالت طلبکار دارد و حقوق بازنشستگی بسیار اندک و خانه ما دائما دعوا وجنگه وبیشتر درآمد و خرج خانه ما از ارث پدربزرگ مادرم می گذرد چند بار به خاطر ضرب و شتم ها به کلانتری محله شکایت کردم ولی الان میخواهم مستقل زندگی کنم کار میکنم ولی میخواهم حقم و حقوقم از پدرم بگیرم چون یک خانه که در آن ساکن هستیم به نامش و براش نقشه هایی دارد. برای شکایت از پدر چی کار کنم؟
بسیار افسرده شدم دیگر انگیزه ندارم تا خارج از خانه هستم خندان و بشاش تا وارد خانه میشوم که و دعوا جنگ
لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ملک به نام پدرتان است مالک ایشان است لذا نمی‌توانید مانع از حضورشان شوید ولی می‌توانید جداگانه زندگی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اورژانس اجتماعی یا با وکیل صحبت کنید از طریق حقوقی موضوع را پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما به جز نفقه اقارب آن هم در صورت استطاعت مالی پدر، هیچ حق و حقوقی ندارید زیرا پدرتان زنده است و در امورات مالی خود حق تصرف دارد ولی می‌توانید جدا زندگی کنید