مشاوره حقوقی رایگان - ادغام دو پرونده

با سلام من دو تا پرونده در یک شعبه دارم برای اولی 36ماه حبس و 15میلیون جریمه و دومی 47ماه حبس و 29میلیون جریمه که حکم اشد را قاضی پرونده به جهت تکرار جرم و چون زندانی و حالت اشتغال بودم به من داده حالا میتونم دو تا پرونده ام را ادغام کنم یا خیر . میخواستم نظرتون را بدونم

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

در قانون جدید، ادغام موضوعیّت نداشته و خودبخود در مقررّات تعدّد یا تکرار جرم، این موضوع لحاظ میشود که در مورد پرونده شما نیز به مجازات اشد حکم داده شده است.