مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند الکترونیکی

سلام بنده به اتهام خرید اموال مسروقه به 6 ماه حبس محکوم شده ام با واریز 50میلیون تومان قرار سند ضمانت را آزاد نموده ام اما همچنان حسابم را مسدود نموده اند و ممنون الخروج هستم آیا میتوانم با توجه به این که دوران محکومیتم 6 ماه میباشد تقاضای پا بند الکترونیکی نمایم و به زندان نروم؟ ممنون میشوم بنده را راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
میتوانید تقاضا نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام تقاضا به قاضی اجرای احکام بدهین جهت پابند الکترونیک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در حالت کلی موضوع قابل اقدام است
در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به زندان معرفی و از آنجا تقاضای پابند الکترونیکی می‌نمایید