مشاوره حقوقی رایگان - حبس ضرب و جرح

با سلام یک نفر من رو به دلایلی تعقیب کرده بعد من ایستادم که برود و پیاده شده به سمت ماشین من اومده من حرکت کردم فرار کنم پریده رو ماشین شیشه شکسته و ایستادم پیاده شدم از زمین بلند شده با مشت گذاشته تو بینی من که شکسته و پزشک قانونی تایید کرده.چطوری میشه واسش حبس در نظر نگرفتن؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه تشخیص داده شود که ضرب و جرح عمدی می‌باشد دیه باید پرداخت گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عمدی بودن مجازات حبس دارد به رای صادره اعتراض نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود. یک شکایت تنظیم کنید و موارد رو ذکر کنید . بررسی های لازم رو دادسرا انجام میده و محکوم به پرداخت دیه و مجازات قانونی میشه.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی به میزان جراحات دارد و مطابق ماده 614قانون مجازات اسلامی برخورد میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حبس در صلاحیت شما نیست در صلاحیت قاضی به استناد دلایل شما در دادسرا و جلب به دادرسی و رسیدگی در دادگاه کیفری