مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین

زمین پدر و عموی بنده کنار همدیگه است.چند وقت پیش عموی من از پدرم خواهش کردن که برای گرفتن بیمه که نمیدونم برای چه کاری هست پدرم صوری زمین رو بنام عموی من بزنند. پدرم که هیچ آگاهی در این زمینه ها ندارن بدون مشورت خانواده پیش مشاور املاکی که آشنا بودن رفتن و صوری زمین رو به نام عموم زدن.قرار شد بعد گرفتن بیمه برن و فسخ قراداد کنن و قرار شد وقتی فسخ شد برگه رو درحضور پدرم پاره کنند. بعد چند مدت خودشون گفتن ما برگه رو گرفتیم و پاره کردیم. مادرم پیگیر قضیه شد و گفت چرا کاغذ رو به ما ندادین و پاره کردین و اونها چیزی نگفتن. باز مادرم بیشتر پیگیر شد و متوجه شدیم مشاور املاکی دوتا برگه فسخ قرارداد رو به عموی من داده و اونها این برگه ها رو دستشون دارن.میخوام بدونم این برگه ها که فکر کنم مبایعه نامه هستن قانونی حساب میشن؟
احیانا میشه بدون اونها سند رسمی بگیریم. چون زمین روستاییه و هنوز سند رسمی نداره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است از مشاور املاک نوشته ای بگیرید که معامله در املاک به صورت صوری انجام شده تا در آینده مشکلی پیش نمیاد.
از پدرتان بخواهید تا از برادرش نوشته بگیرد که قرارداد مذکور صوری بوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با مبایعه‌نامه امکان اثبات مالکیت وجود خواهد داشت
بهتر است دادخواست حقوقی اقامه نمایید