مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به پلیس فتا

من به یک خانمی در اینستاگرام پیام دادم گفتم سلام گفت بفرما گفتم چند سالت هست و پیج مال خودت هست یا فیک هست دیدم در جا تماس ویدیویی گرفت من جواب ندادم گفتم مهمانی هستم بعد گفتم شغلت چی هست و دیدم جواب نداد گفتم تماس ویدیویی میگیری ولی جواب نمیدی گفتم 150 فالور کم نیست واست کم هست و بعد گفت سیگ تیر من گفتم چرا مثل من گیر نمیاد شک نکن
بعد گفت برو تا دیلیت نکردم من گفتم اول تو با ایموجی خنده یعنی اول تو برو بعد گفتم ولی حیف هست میخندیم بزارشادی کنیم بعد گفت پیجت رو بردم پلیس فتا و فحش خانواده هزار تا چیز و در ضمن در اول پیام گفتم فالورات کم هست و این حرف ها و یک فحش هم اون وسط دادند میخواستم بدونم میتونند به پلیس فتا شکایت کنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می‌توانید تحت عنوان فحاشی شکایت مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخواد می‌تونه شکایت کنه.
ولی به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

بله می توانند پیگیری کنند , کار شما هم ناپسند و غیر اخلاقی است که سرخود به مردم پیام میدهید ، عواقب کارت حبس تعزیری و جزای نقدی می باشد