مشاوره حقوقی رایگان - معامله محجور با حضور قیم

سلام پدر من جانباز 25 درصد اعصاب روان هست و از تاریخ 1385 محجوریت تایید و قیم نصب شده سال 95 از کسی پول سودی گرفته و یک واحد آپارتمان را برای ضمانت با اون آقا قولنامه کرده است و مادرم که قیم هست به عنوان شاهد امضا کرده است
حال اون شخص که پول سودی داده شکایت کرده برای دریافت واحد در صورتی که پول رو پس دادیم ولی مدرکی نگرفتیم
البته اون آقا بیست درصد از مبلغ کل خونه را به پدرم داده بود و مادرم تمام طلاهاش رو به اون آقا داد اما مدرک تسویه نگرفتیم
آیا معامله محجور با حضور قیم ارزش دارد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر این معامله معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر صد درصد معامله باطل است
انتقال اموال غیرمنقول ‌محجور باید با موافقت دادستان باشد
و شما می توانید دادخواست بطلان اقامه نمایید و