مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خداقوت. بنده پارسال درمحل کارم دچارحادثه شدم وپای چپم دچار شکستگی شد درشت نی از دوجا شکست و نازک نی از یک جاودراستخوان درشت نی نیل کار گذاشته شد از زانو تا مچ حالا دیه را 8 درصد زدن میخواستم بدونم دیه بانیل مبلغش فرق میکنه یا نه و آیا میتونم اعتراض کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اعتراض وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درمهلت قانونی میتوانید به نشریه پزشکی قانونی اعتراض بزنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق نظریه پزشکی قانونی، قاضی دیه را مشخص میکند و رای دادگاه قایل تجدید نظر است