مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام.بنده .بنده حدود دوسال است از رفتارهای خانمم متوجه شدم .با کسی رابطه داره.حتی از رفتار جنسی که مثلا بعد ده سال اتاق خواب .یه طوری یه حرکتی رو انجام میده برا بار اول و کاملا مشخصه که براش عادیه مث سکس انال.و خیلی از این قبیل. و حتی مشکلات مقعدی مث گشادی مقعد پیدا کرده که من اصلا در این مورد رابطه ندارم.و گاهی اوقات که از محل کارم به منزل میام.متوجه میشم بدون اینکه بچه هارو ببره رفته بیرون و وقتی بررسی میکنم میبینم واژن ملتهب شده و حتی اثار منی داره بفرمایید باید چیکار کنم.گفتگو.حتی کاندم غیر در منزل پیدا شده.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود متاسفانه آنچه در سوال آمده است دلایل کافی محسوب نمیشود
باید دید چه دلیل و سر نخ های دیگری وجود دارد….

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام شکایت نمایید تمام موارد را استعلام کنید