مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه کرایه ملک در طرح شهرداری

آیا میتوان برای ملکی که سی سال پیش توسط شهرداری برای اجرای طرح استفاده شده و هیچ تفاهم و توافق با شهرداری وجود ندارد بعد از سی سال علاوه بر درخواست قیمت ملک درخواست کرایه سی سال گذشته ملک را کرد؟ تاکید بنده بر درخواست کرایه بهای ملک در سی سال گذشته است.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ادله‌ای بر این موضوع داشته باشید می‌توانید ولی قبل از آن بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید