مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مداربسته توسط همسایه

با سلام از افرادی(عادی) به دلیل تهدید قبلا شکایت کرده و محکوم شده بودند.
بعد از مدتی این افراد با اجاره منزلی مسکونی در محل زندگی من اقدام به نصب دوربین مداربسته نموده و تمام رفت و آمد من و خانواده ام را رصد می‌کردند. به پلیس امنیت اطلاع دادم آن ها با دستور قاضی دوربین را که به صورت نامتعارف مشرف به محل عمومی هم بود جمع آوری کردند . این افراد در اقرار خود در پلیس امنیت با تراشیدن بهانه ایی پذیرفته اند که دوربین را برای رصد بر زندگی شخصی من نصب نموده اند.

حال میخوام به جرم تفتیش و نظارت و تضییع حقوق شهروندی از ايشان شکایت کیفری کنم

لطفا بفرمایید دقیقا براساس کدام مواد قانون کیفری میتوانم شکوائیه تنظیم بنمایم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر گونه شکایتی دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
برای ثبت شکایت نیازی به استناد به ماده قانونی نیست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دلایل شما در این خصوص کم است بهتر است از شکایت صرف نظر کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما شکایت خود را مطرح نمایید تفسیر بر عهده مرجع محترم قضایی می‌باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانید شکایت را انجام دهید تصمیم گیری با دادگاه است