مشاوره حقوقی رایگان - کنترل تصویری توسط همسایه

سلام
همسایه ما دارای مغازه لباس فروشی هست و با نصب دوربین مدار بسته در معبر عام اقدام به کنترل رفت و آمدهای ما میکند
و حتی آنرا با درج ساعت ورود و خروج به صورت مکتوب روی کاغذ از قسمت تحتانی درب ورودی داخل حیاط می اندازد با توجه به ماده 41 منشور حقوق شهروندی و اصل 25 قانون اساسی جهت جمع آوری دوربین اقدام نمود؟
اگر راهکار دیگری هم هست لطفاً ارائه فرمایید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر جمع کرده دیگر نمی خواهد شکایتی انجام دهید

پرسشگر :

جمع نکرده .فقط میخوام دونم امکان طرح دعوی جهت جمع آوری هست یا نه

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

مراتب را طی گزارشی به دادستان اعلام و به همراه تصاویری که جهت نصب دوربین ها به شارع عام را نشان دهد و یادداشت های داخل حیاط ارائه و تقاضای صدور دستور کنید

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر طرف شما بابت نصب دوربین در معبر عام مجوز نداشته باشد میتوانید شکایت کنید و به نتیجه برسید.

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام ؛ اتهام ایشان برابر با نظریه مشورتی اداره حقوقی مزاحمت محسوب و برابر با ماده 690 از قانون مجازات اسلامی قابل تعقیب و مجازات خواهد بود