مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت بیمه نکردن

با سلام و احترام
بنده 10 سال پیش به مدت 7 سال در اموزشگاه علمی فعالیت داشتم که به خاطر اینکه از اقوام بودند و گفتند که من بیمه رد نمیکنم پذیرفتم و چون اموزشگاه خصوصی کوچکی بود حقوق به صورت دستی پرداخت میشد. چند فیش حقوق و چند تا از قراردادهای آن زمان که با من بسته میشد را دارم و الان اون اموزشگاه جمع شده است . بنده چگونه میتوانم شکایت کنم که بتوانم آن 7سال را به سابقه خود اضافه کنم و این حق بیمه ای که مدیر اموزشگاه باید پرداخت کند حدودا چقدر میشود ؟
ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما برای پرداخت نکردن بیمه عدم پرداخت بیمه کارگر بیمه کارگر کارگر کارفرما