مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق بیمه پس از حکم دادگاه ازسوی کارفرما

باسلام حق بیمه مقداری از سوابق بنده رو کارفرما باتوجه به رای اداره کار وحکم دادگاه به نفع بنده ،هنوز به بیمه تامین اجتماعی پرداخت نکرده واعتنایی هم نمی کنه .راه قانونی بعد ی چیست لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد در اداره کار تامین اجتماعی وصول می‌کند
کارهای اداری را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست اجرای ‌ رای را نمایید تا اجراییه صادر و به کارفرما ابلاغ گردد