مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام. بنده اواخر سال 86 تا سال 93 حدودا 4 سال در کارگاهی صنعتی مشغول به کار بودم. به دلیل عدم پرداخت بیمه و مزایای دیگر 3 سال پیش از کارفرما شکایت کردم و رای شورای حل اختلاف اداره کار را هم امضا نمودم. میخام بدونم دوباره میتونم از ایشون شکایت کنم، چون کامل به حق و حقوقم نرسیدم. و تنها چند ماه بیمه برام رای دادن و اینکه من در این مدت 4 سال هیچ گونه قراردادی هم با کارفرما نداشتم. ممنون

پاسخ ها :

نعمت اله مرادی

نعمت اله مرادی :

استان :

نخیر بایست در موعد مقرر و فرصت تجدید نظر به رای صادره اعتراض کنی

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

احتمالا هیات حل اختلاف بین شما وکارفرما در خصوص طلبکاری شما مصالحه نموده وشما ان به ان رضایت داده اید در این صورت حق شکایت بعدی خود را ساقط کرده اید.