مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

سلام همسر بنده 10 نفری ریختن سرش وکتک زدن و پاهاشو با دستمال بستن به زور سوار ماشین کردن و بردن بدون اطلاع من داماد خانوادشون به دلیل خصومت شخصی همسر بنده را به زور بردن والان ازش خبری ندارم من می‌توانم از دامادشون به جرم آدم ربایی شکایت کنم؟؟و از کمپی که بدون رضایت من همسرمو به اونجا بردن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر دشوار است آدم ربایی به صرف آنچه در سوال آمده است به نتیجه برسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسر شما به کمپ اعتیاد رفته است و این مصداق جرم آدم‌ربایی نمی‌باشد‌.