مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی بر اساس مطالب ذیل و اقدامبا کمک وکیل بوده ولی نتیجه بگویم

اگر زمین مشاعی فروخته شود وخریدار شرط کند که در صورت پاس نشدن چک خریدار حق فسخ یک طرفه دارد و چک برگشت شود و به دادگاه بدوی از طرف فروشنده برای فسخ رای بدوی شکایت حقووقی شود ولی دادگاه رای بر رد درخواست و عدم فسخ صادر و با شکایت فروشنده به تجدید نظر وتایید مجدد رای بدوی توسط شعبه تجدید نظر و با درخواست فروشنده برای اعمال ماده 477 ، کارشناسان نظر دادند که رای بدوی و تجدید نظر خلاف شرع و قانون است و پرونده به دیوان عالی ارسال میشود ولی دیوان گفته رای تجدید نظر صحیح بووده و نیاز به رسیدگی مجدد نیست حال تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید مجدد طرح دعوی شود و موضوع خواسته عوض شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حکم قطعی و لازم الاجراست و راهی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم قطعی صادر شده است و اعاده دادرسی توسط دیوان رد شده است
جهت اظهارنظر نیاز به مطالعه مفاد دادنامه صادره است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حکم قطعی می‌باشد و می‌بایست اجرا شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن رای خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود