مشاوره حقوقی رایگان - عدم عودت بیعانه

سلام دو سه ماه پیش یک میلیون تومان بیعانه برای تور مسافرتی که هر دو هفته یکبار اجرا میشه پرداخت کردم و خودشون گفتند دو هفته قبل از اجراس تور بهتون اطلاع میدیم که اکر تمایل داشتید ثبت نام کنید ولی من با توجه به شرایطم، کلا نمیتونم برم. اما بیعانه را پس نمیدهند. باید چه اقدام قانونی انجام دهم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اول اظهارنامه بدهین بعد دادخواست مطالبه وجه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و بعد دادخواست مطالبه وجه کنید
اگر قراردادی بین شما بسته شده است باید بررسی شود که 1میلیون تحت چه عنوانی از شما گرفته شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اظهارنامه با قید مهلت 24 ساعت با موضوع مطالبه وجه ارسال نمائید.
(در صورت عدم افاقه)؛ در وهله دوم دادخواست به خواسته مطالبه وجه در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.