مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

حدود یکسال است که همسایه دیوار به دیوار ما در منزل مسکونی اش کارگاه قالی بافی راه انداخته و هرروز صبح ساعت 7 صبح چند قالی باف به منزل او امده و تا ساعت 7ونیم . 8 شب مدام مشغول بافتن قالی هستن
صدای زدن دفتین اعصاب و آسایش من و خانواده ام را کلا گرفته
برای حل این مشکل باید به کجا مراجعه کنم
شهرداری محل رفتم
به 110 زنگ زدم
ولی هیچ فایده ای نداشته
لطفا راهنمایی ام کنید
متشکرم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید اول صورتجلسه کلانتری بشه بعد بیارید برای شکایت نوشتن

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفت. هدمات الکترونیک قضایی مراجعه و تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید