مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از فروشنده

با عرض سلام
بنده ... هستم از خراسان جنوبی که که چهار ماشین خارجی 2عدد ازرا یک زانتیا ومگان را در منزل فروشنده قولنامه کردیم و پول در قولنامه رسید شد و ماشین آخری با تمام مدارک های ماشین ها از جمله قولنامه قرار شد دو شب بعد در باغی بعد تسویه تحویلم بشود و معامله انجام شد ماشین آخری تحویلم شد و تسویه انجام شد قرار شد برم از مشهد مدارک ها رو از شریکش بگیرم رفتم مدارک ها رو گرفتم و با دوستان چنارانیم رفتیم تفریح خارج از دسترس تلفن وقتی به دسترس اومدم حکم جلبم برای سرقت ماشین ها گرفته بود سه تا ماشین رو با تهدید از درب خانه پسر داییم برد و ازرایی که دستم بود رفت پارکینگ در پایان محکومشان کردم ماشین از رای پارکینگ رو با تمام سند و مدارک ها گرفتم الان نزدیک 4ساله ماشین ها رو نمیده باید چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به مفاد و
شروط مندرج در مبایعه‌نامه دادخواست مناسب اقامه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید در خصوص امور کیفری شکایت کنید و در مابقی موارد دادخواست‌ حقوقی بدهید