مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عقد موقت بدون مدرک

بنده خانومی را که پدر و جد پدری ایشان در قید حیات نبود به عقد موقت خود درآوردم و صیغه محرمیت رو هم بنده خواندم خانوم اسم واقعی خود را به من نگفته بود و هر بار به بهانه ای از دادن آدرس دقیق منزل خودداری میکرد چند ماه پیش نام اصلی ایشان را فهمیدم و همین مسئله باعث ناسازگاری ایشان شده و هر بار بهانه ای برای قهر و دعوا پیش میاورد و در آخر تلفن بنده را بلاک کرده یک بار بنده به محل کار ایشان به عنوان ارباب رجوع رفتم ک با ایشان صحبت کنیم ایشان برای ادامه ارتباط تلفنی از بنده یک سیم کارت خواستند و چند روز بعد که بنده برای دادن سیم کارت به ایشان مراجعه کردم به اتهام مزاحمت از بنده شکایت نموده بنده به جز عکس و پیامک و تلفن (البته مطمئن نیستم تلفن به نام ایشان باشد یا نه) از ایشان مدرکی دال بر این که ایشان در عقد موقت بنده باشد ندارم
الان چگونه میتوانم ثابت کنم که مزاحم نبودم ضمنا خواهر و دوستان ایشان و دو نفر از دوستان خودم کم و بیش از رابطه ما خبر دارند خواهش میکنم راهنمایی کنید چی کاری کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است