مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر مختوم در دعوای اثبات رابطه زوجیت

با سلام
خانم و آقایی ابتدا در سال 88 عقد موقت میکنند و سپس در سال 92 عقد دایم میکنند و خانم با دادخواست اثبات عقد دایم و انکار هرگونه رابطه قبلی کلیه حقوق آن را مطالبه کرده و رای قطعی صادر شده و در این حکم هیچ ورود ماهوی نیز به ادعای آقا مبنی بر وجود رابطه زوجیت موقت قبلی نشده
حال آیا آقا می تواند دادخواستی در جهت اثبات وجود رابطه زوجیت ما قبل از عقد سال 92 ( همان زوجیت سال 88) را به دادگاه بدهد ؟
آیا این دادخواست اعتبار امر مختوم را دارد با اینکه موضوع خواسته آقا با حکم قطعی صادره له خانم اساسا متفاوت است
برخی افراد میگویند چون موضوع ازدواج بین دو نفر است امر مختوم است در حالیکه آقا نمیخواهد دادخواست احیای عقد موقت بدهد و فقط اثبات وجود آن را در سال 88 خواسته است
با تشکر

پاسخ ها :

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

سلام واجد اعتبار امر مختومه نیست موضوع متفاوته

علی سلیمانی

علی سلیمانی:

در فرض سئوال دادخواست آقا مشمول امر مختوم نیست چرا که موضوع دادخواست خانم اثبات زوجیت دائم بود ولی موضوع ادعای آقا اثبات نکاح موقت با قید قبل از سال ۹۲ هست .

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام دو موضوع متفاوت است و اعتبار امر مختومه را ندارد