مشاوره حقوقی رایگان - حق تمکین

باسلام. من با خانمی جهت ازدواج دائم عقد موقت سه ماه کردم با سه سکه ب از آزادی الان هم اواخر یه ماه درصورتی که فقط ده شب نزدیکی داشته ایم الان باید کل مهریه بدم یا بنده بعنوان حق تمکین ده روز قانون با من محاسبه می کنه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله باید کل مهر را پرداخت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به محض وقوع عقد نکاح و تنها یکبار نزدیکی شما مالک تمام مهریه مذبور می باشید نه بخشی از آن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید کامل تادیه شود

متن نکاح نامه موقت باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بعد از عقد مکلف به پرداخت مهریه هستید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بعد از عقد مهريه را بايد پرداخت
خصوصا يك نوبت نزديكي بيانگر تمتع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کل مهریه در صورت مطالبه باید پرداخت بشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا در عقد موقت تمکین وجود ندارد و زوجه مکلف به تمکین نیست در خصوص مهریه هم باید کل آن پرداخت شود چه تمکین شده باشد یا نشده باشد...