مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من با شوهرم شدید اختلاف داریم یه دختر دوساله داریم یکبار وکیل گرفتم چون حق وکالت طلاق دارم و همینطور مهریه وکیل اقدام کرد حتی تا مشاوره هم رفتیم اما ایشان التماس میکرد که جبران میکنم بیا اشتی کنیم من هم دوباره اشتی کردم و رفتم خونه ایشون فقط یه هفته خوب بود دوباره همان بدهنی تهمت و کتک کاری شروع شد الان منو اورده خونه بابام میگه برو اقدام به طلاق کن اما اگه طلاق بگیری زندت نمیزارم تهدید به اسید پاشی میکنه بلای سر برادرت میارم نمیزارم اب خوش از گلوت بره پایین منم واقعیتش میترسم اقدام کنم حتی من حاضر شدم حضانت بچه رو کامل بده مهریه رو ببخشم اما نمیده فقط منو زجر میده کمک کنید چه کنم راهش چیه من دیگه دارم روانی میشم ممنون

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

هر نوع تهدید از نظر قانونی جرم محسوب میشه اگه دلیل دارین مثلا شاهد یا پیامک یا مکالمه ضبط شده مبنی برتهدید, میتونید از ایشون شکایت کنید