مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. من پنج سال است که ازدواج کردم. یک پسر یک و نیم ساله دارم. سال دوم فهمیدم همسرم ترامادول مصرف میکنه. آیا میتونم با این دلیل حضانت پسرم را بگیرم؟ فحاشی خیلی زیاد و تهدید و بدبینی شدید دارن نسبت به من.
با وجود حق طلاقی که دارم من رو می‌ترسونن و تهدید مرگ خانواده ام میکنه.

پاسخ ها :

حضانت فرزند در صورت اعتیاد همسر حضانت فرزند پسر فحاشی به زوجه توسط زوج بدبینی زوج تهدید به مرگ از سوی شوهر تهدید حضانت فحاشی طلاق